Jobba hos oss


Hej! Vill du vara med och forma framtiden med Freebo?

Efterfrågan är stor på våra produkter och för att hinna med alla kunder behöver vi nu rekrytera fler härliga kollegor runtom i landet. Vi som jobbar på Freebo tänker att det vi håller på med verkligen är att bygga framtiden! Smarta, enkla lösningar som också är hållbara i ett samhällsperspektiv.

För att klara av det vill vi vara Sveriges mest attraktiva arbetsplats med toppenmänniskor på alla tjänster och i alla positioner. Freebo är ett superroligt företag att jobba på. Vi jobbar hårt, men tillsammans. 


Mer än bara en medarbetare

Vi som jobbar på Freebo är inte bara medarbetare – vi är också företagets ansikte utåt. Våra medarbetare är Freebo – oavsett om man är säljare, elektriker eller chef. Vi har byggt en stark gemenskap, och har blivit ett starkt gäng som stöttar varandra, som hela tiden lär sig nytt och drar nytta av de tillfällen när det inte går riktigt som det var tänkt. För oss är också friska medarbetare ett tecken på ett friskt företag – och därför uppmuntrar vi träning och återhämtning. Det tror vi lönar sig för alla i slutändan.

Vi vill göra det här framtidsjobbet tillsammans, med ett leende på läpparna. Om de som jobbar hos oss är glada och trivs med sitt jobb, tänker vi, får vi inte bara starkare medarbetare utan också nöjdare kunder.

Lediga tjänster

Just nu söker vi flera säljare runt om i landet. I Helsingborg håller vi på att etablera oss så där söker vi ett helt säljteam. Läs mer och sök tjänsterna hos vår rekryteringspartner!

Freebo blobb team installation  (300 x 300 px)

Skaffa solceller

Att skaffa solceller är bland det bästa du kan göra för plånbok och miljö. Så här enkelt fixar du en egen solcellsanläggning med Freebo.

Läs mer  <>  

Freebo blobb team panels  (300 x 300 px)

Boka gratis möte

Boka in ett gratis samtal med en av våra solcellsspecialister för att få mer information om vad du ska tänka på när du väljer solpaneler till din villa.

Boka gratis samtal  <>

Freebo blobb panels  (300 x 300 px)

Lär dig mer

Här hittar du intressanta artiklar om solenergi, solceller, energinyheter, webinarier och annat läsvärt material som kan hjälpa dig.

Till bloggen  <>