Freebos sekretesspolicy

En av våra huvudprioriteter är våra appanvändares integritet. Denna sekretesspolicy innehåller typer av information som samlas in och spelas in av Freebos Android- och iOS-mobilapplikationer.

 

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, kontakta oss gärna via vår e-post kundservice@freebo.se

 

Medgivande

Genom att använda vår app samtycker du härmed till denna integritetspolicy och godkänner dess villkor.

 

Information vi samlar in

Vi lagrar och bearbetar ingen data via mobilapplikationen. Mobilapplikationen är endast för visningsändamål. När du loggar in på applikationen sparas inte dina inloggningsuppgifter lokalt. Vi använder tokens för åtkomsthantering. Token vi får från servern när du loggar in på mobilapplikationen låter oss bara identifiera dig och din data från andra användare. Om vi emellertid samlar in ytterligare information i framtiden kommer skälen till varför du ombeds att lämna det att göras tydliga för dig när vi samlar in sådan information.

 

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig som ditt namn, e-postadress, innehållet i meddelandet och/eller bilagor som du skickar och all annan information du kan välja att tillhandahålla.

 

Hur vi använder din information

Vi lagrar för närvarande all data relaterad till dina växelriktare säkert på våra servrar. Vi samlar in sådan information i tid för analys. Det är denna analyserade information som vi presenterar för dig i mobilappen.

 

Sekretesspolicy från tredje part

Freebos sekretesspolicy gäller inte andra tredjepartsapplikationer eller webbplatser. Därför råder vi dig att konsultera respektive integritetspolicy för dessa tredjepartsapplikationer/webbplatser för mer detaljerad information. Det kan innehålla deras praxis och instruktioner om hur man väljer bort vissa alternativ.

 

GDPR Integritetspolicy (Dataskyddsrättigheter)

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

 

- Rätten till åtkomst - Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för denna tjänst.
- Rätten till rättelse - Du har rätt att begära att vi korrigerar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information du anser är ofullständig.
- Rätten att radera - Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa villkor.
- Rätten att begränsa behandlingen - Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa villkor.
- Rätten att invända mot behandling - Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa villkor.
- Rätten till dataportabilitet - Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, på vissa villkor.

 

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

 

Barninformation

En annan del av vår prioritering är skydd för barn. Denna app riktar sig inte till barn och därför förväntas barn inte använda den. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och/eller övervaka och vägleda deras online-aktivitet.

Freebo är inte riktat till barn. Om du tror att ditt barn har fått tillgång till den här appen och använder den, uppmuntrar vi dig att kontakta oss omedelbart. Vi kommer då att göra vårt bästa för att snabbt ta bort sådan information från våra register.

 

Support och kontakt

Har du problem med denna integritetspolicy? Kontakta vår support på kundservice@freebo.se så hjälper vi dig att reda ut det.