pappa och barn freebo

Freebo omdöme

Våra nöjda kunderFreebo omdöme och recensioner

4.9

Tack Freebo Sverige för snabb leverans och väl utfört arbete! Nu ser jag fram emot nästkommande elräkning 😊

— Jerry Axberg

Freebo har skött sig utmärkt och levererat i tid. Säljaren har alltid tid att svara på frågor och hjälpa till. Det känns tryggt att rekommendera dom.

— Håkan Nyqvist

Så snabbt och lätt med mkt bra service från start har vi nu paneler på taket som levererar fast solen gömt sig i molnen 🌤🌥☁️

— Eva Wahlgren

Freebo har sålt en solcellsanläggning till oss och vi är mycket nöjda med bemötande och den snygga installationen. Vi rekommenderar dom varmt.

— Rita Karlsson

Nu har vi fått plattorna på taket och det fungerar utmärkt. Bra service och bäst av allt att de håller det de lovar.

— Mojtaba Jalilian

Fin presentation å smidig försäljning, sedan den snabba å fina installationen, toppenbra!

— Benny Sundman

Freebo är en heltäckande leverantör, med erfarna yrkesutövare som löser knutar som kan uppstå, allt från att lyckas med ett snyggt panelmontage på ett asymmetriskt tak till kontakt med nätägare för att lösa platsbrist i elskåpet. Jag kan varmt rekommendera Freebo!

— Pia Pernu

Otroligt snabb leverans och installation! 👍 Supertrevlig säljare och kundtjänst. Panelerna sitter snyggt och centrerat på taket.

— Tom Kjellén

Mycket trevlig och kunnig säljare för Freebo! Allting gick snabbt och smidigt.

— Sören Dahl

Vi fick en bra genomgång och offert som vi nappade på. Vi är mycket nöjda både med bemötande och utfört arbete och återkoppling från säljaren.

— Annica & Anders Westergren

Snabb leverans ✌️ och skickliga montörer och elektriker 👏👏👏 5 ☀️ av 5 möjliga .... nu väntar vi på resultat av produktionen ☀️☀️☀️

— Herman Fogelberg

Alf har räknat på allt
– och ger Freebo högt omdöme

Alf Willén har fört statistik på sin elförbrukning sen 1999, och har kommit fram till en klart formulerad slutsats efter att ha installerat solceller från Freebo för två år sedan.

"Det är fantastiskt och man kan till och med tjäna pengar på det!". Med omsorgsfull statistik över sin elförbrukning kan Alf intyga att Freebos utlovade resultat överensstämmer väl med verkligheten.

Nu njuter Alf av en behaglig elförbrukning och har till och med fått pengar tillbaka under vissa månader. Han är häpen över den mängd el som solcellerna producerar och planerar redan att installera Freebo-paneler i sitt framtida hem. Som pensionär ser Alf även en ökad värdering på sitt hus tack vare solcellerna. För Alf är valet av Freebo en trygg och pålitlig investering med hög kvalitet, och han kan inte tänka sig något annat.

Läs artikeln om Alf här. 

alf porträtt glad kund

Möt några av våra kunder

"Blev bättre än jag förväntat mig faktiskt"

Thomas Ravelli, legendarisk fotbollsmålvakt, började kika på solceller när han upplevde att elpriset stack iväg. "Jag vill bli självförsörjande. Och panelerna tillverkas på samma ställe som mina föräldrar kommer ifrån", säger han.

Kolla in videon där Thomas berättar om sin upplevelse!

"Smidigare än vad jag trodde det skulle vara"

Malin och Andreas märkte hur el-kostnaderna skenade iväg efter att de installerat pool. Valet att investera i en solcellsanläggning från Freebo blev enkelt då de sparar pengar från dag ett.

"Köper man någonting ska man kunna lita på att de fixar det... inte alla som levererar så men det har Freebo gjort." Kolla in videon med Malin & Andras!

"Halva elräkningen betald av solpanelerna"

Nina och Peter ville göra en smart investering för både miljön och sin ekonomi. Samtidigt var det viktigt att solpanelerna skulle vara snygga och passa deras arkitektritade villa.

"Vi gillade Freebos hållbarhetstänk och att saker inte transporteras över hela världen." Kolla in videon med Nina & Peter!

Bli en av våra kunder du med!

Boka tid med en av våra lokala solcells­specialister.

Boka gratis hembesök  <>
solpaneler sverige