Mathias Abrahamsson

Freebo kvalificerar dig till ett grönt bolån


En hel del villaägare har av olika skäl svårt att kvalificera sig för ett grönt lån.  Men det går faktiskt att skaffa en bolåneränta på mellan 1.14% - 3,29% (effektiv ränta). Där det dessutom ingår sprillans nya solpaneler på taket.

Tråkigt nog kan finansieringen sätta en käpp i hjulet för de som vill skaffa en solcellsanläggning. Trots att ett eget solkraftverk sparar pengar varje månad kanske tex huset inte har den energieffektivitet som banken kräver för att bevilja ett grönt lån.

Vi på Freebo har letat efter en stark samarbetsaktör för att underlätta för fler. Och vi har hittat en som kan erbjuda många fler möjligheten – och dessutom med väldigt förmånliga villkor. Via vår samarbetspartner Hemma kan du på ett otroligt lätt sätt göra om ditt befintliga bolån till ett grönt lån med väldigt förmånliga räntor (1.14% - 3,29% effektiv ränta) och baka in solpanelerna i det nya lånet. Den gröna rabatten gör att du inte bara sänker elkostnaderna utan också räntekostnaderna. Och du behöver inte ens byta bank.

Det enda du behöver för att kunna beviljas det gröna bolånet är att:

- du klarar en vanlig kreditbedömning
- din belåningsgrad inte överstiger 85%
- du har ett papper från oss på Freebo att du ska köpa en solcellsanläggning på minst 4,5 kW (ca 14 Freebo-paneler)

Läs mer om våra olika finansieringslösningar eller boka in ett gratis samtal så hjälper vi dig att hitta det som passar dig och ditt hus allra bäst!


Vill du lära dig mer? Boka in ett möte med en av våra solcellsspecialister.
Boka gratis samtal  <>