annonsbild-kom och jobba med oss (1)

Nu söker vi dig som vill jobba med försäljning i form av Presales

Freebo AB – Nordens populäraste solenergiföretag

Freebo är ett framgångsrikt företag med europeiska produkter av premiumkvalité. Vi har sålt och installerat mer än 14 000 solenergisystem i privata hem, vilket givetvis bidrar till en bättre ekonomi för kunden, men också till en bättre värld. Vårt koncernhuvudkontor finns Örebro och vi har också kontor och säljteam på fler orter i landet. I Falun finns vår Presalesavdelning, vår Kundservice och vår Inköpsavdelning.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på vår Presales bokar du kundmöten för våra säljare och hjälper därmed våra kunder till den bästa solenergilösningen för just deras hushåll. Du har fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och med Freebo som samarbetspartner. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och utveckla och förfina våra processer samt att utvecklas i företaget.

Du rapporterar direkt till vår Presales Manager, Elias Willman Pettersson.

DU SOM PERSON

Du är självgående och har ett eget driv. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och att nå resultat. Du har nära till skratt och är utåtriktad. Att du gillar kundrelationer och är serviceinriktad är självskrivet. Gillar du också att jobba i ett högt arbetstempo så kommer detta jobb att stimulera dig.

DINA ERFARENHETER

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundrelationer via telefon – men det viktiga för oss är att du har viljan och längtan efter att jobba med just oss och att du kan dela vår ambition att bli marknadsledande i Sverige och i övriga Norden. Har du jobbat med små entreprenöriella företag så kan det gå fortare att smälta in hos oss. Vi är ett glatt och familjärt gäng som vill utöka vårt team med ytterligare lagspelare.

VÅRT ERBJUDANDE

En riktigt härlig arbetsplats där öppenhet och glädje är närvarande. Du får en grundlön och kan sen påverka din totala månadslön med ett generöst provisionsupplägg. Vi har kollektivavtal så pensionsavsättningar och försäkringar löser sig därmed automatiskt. Hos oss vill vi arbeta med hållbarhet i förhållande till våra medarbetare. Vi tror starkt på att återhämtning är viktig och därför har ser vi till att du får betald semester redan från start. När du blir tillsvidareanställd erbjuder vi dig en sjukvårdsförsäkring. Vi har förstås också friskvårdsbidrag och medarbetarevent.

NÅGRA MÅSTEN

  • Du behöver kunna tala och skriva svenska och engelska för att kunna arbeta effektivt i de interna samarbetena inom koncernen.
  • Du tar ansvar för din hälsa.
  • Du har B-körkort

PLACERINGSORT

Placeringsort vårt kontor i Falun.

ANSÖK IDAG

Välkommen att ansöka med CV via mail till vår Presales Manager Elias Willman Pettersson genom att trycka på knappen nedan (ange Presales i ämnesraden).

Vi har löpande tillsättningar så skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Vill du veta mer om jobbet? Kontakta Elias på telefon 072-721 16 21 eller skicka ett mail till vår People & Culture Manager britt.salomonsson@freebo.se.

freebo.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Together for a brighter tomorrow!